Zařízení restaurace je velká výzva. Tento jedinečný interiér způsobuje, že si přejeme trávit v něm hodiny. Jak tedy zařídit, aby svým klimatem přitahovala co nejvíce zákazníků a byla považována za místo, které stojí za doporučení každému?
V aranžmá restaurací typu loft není důležitá jen barevnost, ale také výběr správných materiálů. Právě díky nim se vytváří atmosféra, díky které chceme v takových místech pobývat. Kromě barev základ takového interiéru tvoří kombinace dřeva a oceli. Dokončení stěn, vhodné stoly a doplňky jsou klíčem při aranžování restaurace ve stylu industriálním. Zaměřujeme-li se na minimalismus, při výběru materiálů je důležité dbát na to, aby kromě praktické funkce splňovaly také dekorativní.
Jednou z takových restaurací, která přitahuje svým designem, je Anthony Bacon – Burger & Bar v Berlíně. Hlavním cílem, kterým se řídil investor, bylo věnovat zvláštní pozornost dokončení stěn a stolů z dřeva, které na neobvyklý způsob dotvářejí loftový charakter prostoru a zároveň interiér zahřívají díky své barvě a struktuře. Stěny v interiérech byly provedeny z opálených desek metodou SHOU SUGI BAN. Díky zmíněné technice dřevo získává na dokonalé konzervaci a je odolné vůči všem typům mechanických poškození, a kromě výhodných vlastností se vyznačuje nadčasovostí, což je hlavní cíl, jímž se řídí architekti a investoři při výběru materiálů ve svých projektech. Jak můžeme vidět, opálené desky se hodí nejen na fasády domů, hotelů nebo průmyslových hal, ale také jako dokončení stěn v interiérech, které mohou dodat unikátní atmosféru prakticky každému prostoru.
*Cena opálených desek závisí na konkrétním variantu, délce a množství objednávaného materiálu. Pro získání bezplatné cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat!
Objednejte si vzorek a zažijte jedinečný charakter dřeva vypalovaného japonskou metodou Shou Sugi Ban.